“Garbanotas Bosistas” buvo Kelyje (video)

“Garbanotas Bosistas”, tai tokia pienės pūkų betvarkė, kuri susikūrė 2008-tais metais Vilniuje. Jaunuoliai tada dalinosi bendra vizija “sukurti kažką savito ir unikalaus”. Per tą laiką grupė daug repetavo gyvo garso koncertuose, kol galiausiai 2012-tais išleido kompaktą pavadinimu “Venera”. Tai – 5 dainų mini albumas, kuris spinduliuoja bekompromisiu pozityvu, alsuoja gaivia pavasario rasa, priverčia suktis fantaziją kaleidoskopo ritmu ir galiausiai tiesiog veža.

Kad įsitikint, jog tai yra tiesa, galėjo šią žiemą keli Lietuvos miestai ir miestukai. “Sunku patikėt, kokie jie gražūs ir kokie nuostabūs žmonės juose gyvena…” – pasakoja “Garbanotas Bosistas” apie kelionę po gimtąjį kraštą. Visus jaunuolių judesius, garsus ir šypsenas su kamera fiksavo Linas Mažonas. 13 minučių trukmės Dokumentika susideda iš septynių dalių: Kelyje, Sound check’as, Šėlsmas, Prieš ištekant, Ant pakylos, Oratoriumas, Gimtinės link.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Zlo3idc8zo&feature=youtu.be[/youtube]

Artimiausias grupės koncertas laukia Vilniečių klube “LOFTAS”, Kovo 8-tą, šeštadienį. Sako, kad jie yra “pasiilgę klausytojų šypsenų ir sostinėje kutenančio ypatingo koncertinio jaudulio”. Belieka tikėtis, kad jaudulys nenutrauks gitarų stygų, o šypsenas sukels ne tik šventiška atmosfera, bet ir tai kuo grupė be muzikos pasižymi – ne vienas bairis.

 


Žymos:, ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą