Martinas Lee Gore’as išleidžia solinį albumą (audio)

Nenuilstantis, be muzikos neišgyvenantis, „Depeche Mode“ violatorius, kurį depešistai neretai krikštija paprastai – genijus, Balandžio 28 išleidžia solinį albumą, kuris vadinsis trumpai – „MG“. Kaip sako pats autorius – „be muzikos aš tiesiog negaliu. Studijoje sėdžiu penkias dienas per savaitę. Ir vos tik mane aplanko įkvėpimas – kūrybinis procesas tampa labai lengvas ir smagus“.

Self-titled albumas buvo įrašytas „Depeche Mode‘ams“ turuojant 2013 metais, Santa Barbaroje, Gore‘o namų studijoje. „Albumą norėjau padaryti kiek įmanoma labiau elektroninį, kinematografinį ir netgi tokį, kad jis atrodytų tarsi iš ateities, kaip sci-fi filmuose“. Pirmas gabalas štai yra žemiau ir nuteikia iš ties savitai nuotaikai. Banguojančios ambient kilpos, įveliančios į tarp galaktines laiko skyles.

Kaip žinia, „Depeche Mode“ albumus pastaruosius 20 metų išleidžia periodiškai kas 4 metus. O tarpe tarp jų tiek Gore‘as, tiek Gahanas užsiiminėja fakultatyvais. 2012-tais metais Martinas kartu su buvusiu DM nariu Vince Clarke‘u įrašė minimal techno albumą „SSSS“, kuris daugeliui nepateisino lūkesčių. Gi Gahanas kartu su britų prodiuseriais „Soulsavers“ išleido itin gilų darbą „The Light The Dead See“. Fanams jis patiko, Gahanas taipogi liko patenkintas rezultatu, tad ši kooperacija duos vaisių jau šiais 2015- tais metais.


Žymos:, ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą