“Iron Maiden” skelbia apie pasaulines gastroles (Europai priklausys 2016 Vasara!)

“Iron Maiden” are back on the… air. Galiausiai iš vėžio gniaužtų iišsivadavus grupės frontmenui Bruce’ui Dickinsonui, garsiausia heavy metal grupė pasaulyje padavė itin gausiems grupės fanams žinią – po 5 metų pertraukos išleidžiamas albumas (Rugsėjo 4-tą dieną) pavadinimu „The Book of Souls“ ir ta proga „Iron Maiden“ skrenda į rekordines pasaulines gastroles. Pirmąjį itin prikolną video singlą jūs, manau, jau regėjote (jis viena pastraipa žemiau).

Grupė aplankys 35 miestus, šešiuose kontinentuose, o grandiozinio turo logistika bus ITIN paprasta – jie visur skraidys patys. Tiksliau juos skraidins pats Bruce‘as Dickinsonas, kuris pilotuos Meidenams priklausantį asmeninį Boeing 747-400 Jumbo Jet lėktuvą, kuris yra dvigubai didesnis ir trigubai sunkesnis nei Boeing 757 modelis. Tiesa Bruce‘as dabar pluša prie knygų, schemų ir simuliatorių tam, kad išlaikyti egzaminus ir įgyt teisę būti šio erdvėlaivio kapitonu.

Kol kas turo datos ir tikslios vietos nėra paskelbtos (tai išaiškės per pastarąsias dvi savaites), bet gairės žinomos – startas bus duotas 2016-tų vėlyvą Vasarį Jungtinėse Valstijose, po to IM gros Centrinėje Amerikoje – Meksikoje, Kosta Rikoje bei Salvadore. Tada seks Pietų Amerikos periodas ir vėl bus sugrįžta į Šiaurės Ameriką Kovo ir Balandžio mėnesiais. Azija, Australija ir Afrika bus paskutinės stotelės, O PRIEŠ TAI – išskirtinis VASARINIS Europos turas. Taip, taip, jau turbūt žinot, kas yra Kultūrnamio kasmetinis BŪTINA PAMATYTI / IŠGIRSTI užsibrėžimas. Šiemet buvo „Swans“, praeitamet – Peteris Gabrielis, o 2016-tais – The Kings Of Heavy Metal!


Žymos:, ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą