Sankt-Peterburgo jazz duetas šildys bossanova ritmais išsiilgusius M. Jacksono, The Queen, Cojaus ir kitų klasikų reinterpretacijomis

Ne rudeniškai, o bobų vasariškai šiltas ir jaukus džiazo flagmanų iš Sankt–Peterburgo duetas visus kvies Spalio 26-ąją dieną 20:00 val. į intymų džiazo klubą „Paviljonas“, kuriame vyks vienas sparčiausiai populiarėjančių Europos muzikinių kolektyvų – dueto JAZZ DUO YALUNINA–DEGOOSAROV koncertą.

Olesia Jalunina (vokalas, perkusija, ukulelė, plastika) ir Aleksej Degusaros (gitaros, bek–vokalas) sugrieš programą, kurioje skambės ne tik jų pačių autorinės  dainos bei kompozicijos, bet ir puikiai pažystami hitai tokių kultinių atlikėjų ir grupių hitai kaip Queen, Michael Jackson, Stevie Wonder, Ray Charles ir kt. Bus atliktos įdomiausios kompozicijos ir dainos portugalų, ispanų, anglų kalbomis, o visa muzikinė struktūra – uždegantis latino, basanovos, flamenko, klasikinio džiazo ir bliuzo mišinys. Be to, kaip duoklė Šiaurės Palmyrai, iš kurios yra kilę muzikantai – nebus užmiršti ir Viktoro Coj ir Boriso Grebenščikov džiazovi dainų koveriai.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8dIF-FMmrSw[/youtube]

Atsižvelgiant į tai, kad Оlesia Jalunina daro sėkmingą karjerą džiazo Tėvynėje JAV, įrašinėdama muziką su žinomiausiomis Amerikos džiazo žvaigždėmis, o Аleksej Degusarov pripažintas vienu geriausių Europos džiazo gitaristų, nėra abejonių, kad jų pasirodymas pavirs į aukščiausio svarbumo ir didžiausio džiaugsmo kultūros įvykį. Bent jau tą darganotą Spalio mėnesį.

Bilietai į vienintelį dueto Jalunina–Degusarov flamenko – bosanova – džiazo kocertą, vyksiantį Vilniaus džiazo klube – bare „Paviljonas“ (Pylimo g. 21 B, Vilnius) spalio 26-ąją 20:00 val., parduodami visose bilietai.lt kasose. Bilietų skaičius ribotas.


Parašykite komentarą