Varom į PIRMĄ Depeche Mode „Global Spirit” turo koncertą Stokholme?

…kuris vyks „Friends Arena“ stadione (talpinančiame 65 000 sielų), ateinančių metų pavasarį, Gegužės 5 dieną. Jei esi tikras depechistas, manau, nereikia Tavęs skatinti, tačiau… Tu, žinoma, nori detalių. Tad dėstau.

Prekyba bilietais į šį šou prasidės ateinantį pirmadienį 10 ryto Lietuvos laiku. Tačiau, štai tarkim Kijeve, kur bilietai buvo pradėti platinti užvakar, kilo psichozė, kuri nulaužė pardavimų sistemas kelioms valandoms, nors įsigyt ten bilietų dar galima įvairiausių ir dabar. Bet verta pažymėti ir tai, kad į koncertą Stockholme, dar neprasidėjus oficialiai prekybai, nebėra gal pusės bilietų. Ir tikrai nebėra pačių brangiausių – fanų zonoje. Iš kur tokios mano žinios? Nes turiu prieigą prie PRE-SALE (reikėjo padaryti keletą skambučių į Švediją). Štai nuoroda:

http://americanexpresstickets.se/pages/index.php

Ne vienas dabar turbūt suskubo paspausti ant jos ir pradėti ieškotis įsigyjimo opcijų? Laukia nusivylimas, išskyrus tą atvejį, jei turi AMERICAN EXPRESS kreditinę kortelę. Tik su ja gali įsigyti išankstinį bilietą! Tačiau absoliučiai niekas iš mano draugų / pažystamų rato jos neturi ir… Aš taipogi neturiu. Bet dar studijuodamas, išmokau vieną dalyką universitete – ne žinių pasisėmiau, o univeras išmokė mane suktis. Ir kadangi ne vienam yra įdomios intymios smulkmenos – pasakoju visą istoriją.

9418821907_9df9f9df3b_b

American Express kreditinę kortelę galima įsigyti “Citadelė” banke. Ją užsisakyti įmanoma tiesiog internetu, ką aš ir padariau – užpildžiau 4 puslapių formą – atsakymus rinkadamasis dažniausiai intuityviai, išskyrus tas vietas, kur reikėjo įvesti tikslius paso duomenis ar kitus svarbius rekvizitus. Viskas pavyko greitai ir sklandžiai, nebuvo tokių momentų, kad sistema nepriimtų kažkokių duomenų ar reikėtų įrašyti, tarkim, gyvenamą vietą, kurioje tu esi registruotas (aš jos net nežinau, Įrašiau darbovietės adresą, nes ten mane daug lengviau pasieks korespondencija). Tad užpildžiau, paspaudžiau „ok“ ir ekranas pranešė – „su jumis artimiausią darbo dieną susisieks mūsų konsultantas“.

Normaliu terminu šią kortelę GERIAUSIU atveju būčiau gavęs trečiadienį, nes ją gamina Rygoje, iš jos siunčia į Lietuvą ir tada ji pasiekia tave. Buvo ne vienas skambutis “Citadelės” Banko šauniai konsultantei Viktorijai ir… Žodžiu, ji taip pavarė, jog skambino tiesiogiai į Rygą, skambino kurjeriams ir štai turėsiu piniginėje išsvajotąją American Express vakarop dar šiandien! Kad to nebūtų per maža – ją kažkas iš centrinio „Citadelės“ Banko skyriaus darbuotojų nuvež į Vingio Rimi filialą, kuris dirba ne iki 17:00, o iki 19:00. Tad atlėkęs iš Telšių, prieš šaudamas į Vilnius Jazz – užsuksiu į Rimi ne tik alaus.

Taigi jei tu neturi AE kortos ir reikia bilieto – rašyk žinutę ir sutarę detales – nupirksiu tau jį. Antras klausimas – kelionė? Itin paprasta ir ne brangu. Iš Vilniaus 7:00 penktadienį kyla lėktuvas į Stokholmą, grįžta sekmadienį 13:05. Tereiks pasiimti vienintelę laisvą dieną darbe, bei kelionės bilieto kaina – 100 eurų. Hostelis ar viešbutis, nemanau, kad kažkokia problema, tiesa? Galų gale chaliavčikams yra Couchsurfingas.

Bilietas į DM fanų zonoje, kuris kainuoja 91.5 eurų – tokių nebėra, o stovimo kaina – 65 eurai. Galima imt ir sėdimą, žinoma, bet gera sėdima vieta – 85 eurai. Tau spręsti. Galvot gali iki pirmadienio, bet primesk – klausysi DM be jokių išankstinių set-listų, savaitgalis pasakiškai gražiame Stokholme, na, ir šiaip… You will take a ride with your best kult.lt friends!


Žymos:, , ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą