Išleistas trečiasis grupės „Vilkduja“ albumas „Viduje“

Kur buvę, kur nebuvę iš nežinios grįžo projektas „Vilkduja“. Be fanfarų, furšetų ir pristatomųjų koncertų, grupės vokalistas Povilas paviešino žinią apie „Viduje“, tai – naujausias Vilniečių albumas. Du metai praėjo nuo melomanų ausis kasiusio „Nežinau“ (kuris buvo antrasis „Vilkdujos“ darbas), tad laikantis grafiko – trečią jau šiandien arba ryt bus galima įsigyti krautuvėje „Ragainė“. Kaina 26 litai, formatas – kompaktinis diskas, įdėtas plastikinėn old-schoolinėn dėžutėn (ta prasme ne koks vokas ar digipackas).

Ir išties įdomu kas yra šio darbo gelmėse, nes bent aš asmeniškai nebuvau girdėjęs nei vieno kūrinio, kuris yra po naujiena esančiame trackliste; ar gyvai, ar kokiam Youtube. Prieš tai buvo išleistas skaitmeninis dviejų kūrinių EP „Auštanti / Nušviesta“, bei dar kelėtas unreleased kūrinių pačėdyti. Visus juos galite pačekinti „Vilkdujos“ Soundcloude ir visi jie neįeina į naujausią diską (jis, beje, yra self-release‘as).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xtlfWqJVRio[/youtube]

Pasak autoriaus, 9 kūriniai iš vidaus išlindo „fragmentiškai“, nes (citata) „vienu momentu galiu visą gabalą įrašyt, kitu – įrašai dalį ir grįžti prie jo vos ne po pusmečio“. Aktualiausia informacija, kuria nuotaikingai būtų galima užbaigt šią vasarišką naujieną, tai žinios apie gyvus grupės pasirodymus, kuriuose naujus gabalus būtų galima išbandyt per potirį. Tačiau (citata) „Dėl koncų nežiinau. Kol kas planų nėr. Bet kuom velniai nejuokauja…“

Viduje:

1. Kompasas muša vidurnaktį (S.O.S)
2. Mantrah ov Naktis
3. Supernova!
4. Žaibų sandėliavimo instruktažas
5. Beprasmybės ešelonai
6. Mašinerija!
7. Šaltmėtė
8. Oreiviai
9. Esmi

 


Žymos:, , ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą