“Swans” pavasarį išleidžia naują albumą

Demonai ieškantys dangaus, barbarai niokojantys sielos šventyklas, teroristai garsu sprogdinantys galvas ir tiesiog teksasiečiai “Swans” paskelbė apie naują studijinį įrašą. Albumo pavadinimas “To Be Kind” tai – angažuotas manifestas vėl skandinsiantis psychoaktyviame garsyne, sukelsiantis interpretacijų nevienareikšmiškais ir radikaliai filosofiniais tekstais. Šis darbas tai seka prieš du metus pasirodžiusio epo “The Seer” (pranašas – aut. past.), bei po atsikūrimo išleisto “My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky” (2010 m.).

Naujasis ilgagrojis taps prieinamu nuo Gegužės 12 dienos ir bus išleistas trigubo vinilo, dvigubo CD bei 2xCD Deluxe Edition disko formatais (taipogi – skaitmeninis variantas, bei mąstoma apie USB laikmeną). “To Be Kind” trukmė – daugiau nei dvi valandos, o įraše dalyvavo ne tik visi 6 “Swans” nariai, bet ir kviestiniai vokalistai, bei instrumentalistai (tarkim albume yra duetas su Little Annie “Some Things We Do”). Albumas kurtas ir prodiusuotas grupės sielos Michaelo Gira’os.

[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=M-3-HS4OByU[/youtube]

Pastarasis Kovo mėnesį turuos po Europą kaip solo atlikėjas, o lietuviams jį išgirst gyvai, arčiausias taškas bus Varšuva 18 ir 19 dienomis (neperseniausiai buvusią “Swans” narę Jarboe buvo galima išgirst Vilniuje, klube “Metro”). Leidyklos “Mute” (kuri išleis “To Be Kind”) įkurėjas Daniel Miller (žinomas dar kaip “Depeche Mode” ilgametis co-prodiuseris ir bendražygis) sako: “Jūs neįsivaizduojat kaip malonu ir įdomu dirbti su Michaelu Gira. “Swans” gyvi pasirodymai po grupės atsikūrimo yra kažkas nepakartojamo, tai ko nepatirsi jokiame kitame koncerte”.


Žymos:, ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą