Kultūrnamio DU metai

Prieš du metus startavo kult.lt. Iš pradžių tai buvo asmeninis tinklapis, tačiau palaipsniui jis išbujojo beveik kaip palmė ir tapo portalų šeimos dalimi su ne vienu skaniai besireiškiančiu autoriumi. Per pirmus metus taip vadinamų kult.lt fanų skaičius buvo pasiekęs ~500 apimtį, gi dabar yra netoli 1,5 tūkst. ribos. Tad sielos sesių ir brolių pagausėjimas pranoko bet kokius lūkesčius, nes ne padvigubėjo, o bemaž patrigubėjo.

Kaip ir prieš metus, taip ir dabar pagrindinis Kultūrnamio segmentas yra mergikės. Jos sudaro net ~70 % veiklos sekėjų. O ir amžius jų itin simpatiškas, t.y. 18-24 metai!

kult

Kas per tuos du metus buvo nuveikta? Davai pažiūrim į tai kas buvo geriausia.

Daugiausia dėmesio sulaukęs straipsnis:

Lietuva – geriausia šalis pasaulyje

veliava-lt

Net 137 like’ai ir galybė perskaičiusių širdžių tiek per Kultūrnamį tiek per Delfi, kuris straipsnį mielai pas save publikavo.

Įsimintiniausia galerija:

2012 09 09 Formula-1 Lenktynes Monza GP, Italija

eddie

Nepakartojama kelionė į Italiją į Formulė-1 Monza Grand Prix! O profesionaliai įamžinti tiek lenktynes, tiek Schumį už vairo, tiek Alonso su šampanu, tiek Jackie Stewartą (iš pastarojo dar ir autografą gavom!!!) buvo absoliuti fantastiška.

Geriausiai renginio dvasią atspindinti nuotrauka:

2013 06 22 (šeštadienis) KILKIM ŽAIBU XIVKZ

Palaipsniui sunkiosios muzikos ir senųjų tradicijų puoselėjimo festivalis tampa Kultūrnamio mylimiausiu vasaros renginiu Lietuvoje. Velniškai daug geros energijos, begalės linksmų vaizdų ir pokalbių, daug geros sunkiosios bei folk muzikos, o ir bendrai paėmus – viskas ten labai labai nuoširdu. Neretai būna ir tobula.

Geriausias flashbackas:

XXIII Gaida – popieriaus ir lentos giesmė

alva_5

Žiauriai sunku buvo išrinkt šios kategorijos geriausiąjį, nes JORIS yra just great. Ir tik iš jo rašliavonių ir buvo renkamasi, nes man su savo kanonine proza, prieš jo metalinę poeziją tik nukelt kepurę reikia. Neveltui jo flashai iš metalo open-air’ų papuls ir į specialųjį vasaros žurnalą.

Geriausias interviu:

Marukas (grupė “SPORTAS”): Buvo tokių bajerių. Senamiestyje vykusiame koncerte benzopjūklu ant scenos esu pjovęs kiaulei galvą.

sportas-marukas-600x600

Niekada neintervavau žmgaus iš reikalo ar siekiant kuo daugiau Kultūrnamiui dėmesio. Visi kuriuos kalbinau yra mano asmeninės ikonos ar tiesiog mėgstami atlikėjai. Tad, žodžiu, viskas čia yra labai nuoširdu. O kodėl interviu su Maruku iš grupės SPORTAS yra man labiausiai patikęs? Paskaitykit ir patys pamatysit kokia ten yra anarchistinė betvarkė. 🙂


Žymos:,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą