5 būsimi Tomo Cruise‘o filmai – ko tikėtis?

Savo laiku Tomas Cruise‘as buvo mano mėgstamiausias aktorius. Tokios juostos kaip „Jerry Maguire‘as“, „Interviu su vampyru“, „Magnolia“, „Nakties įkaitas“, „Ties riba į rytojų“ – tos, už kurias šį aktorių, praktiškai galima dievinti, bent man. Ir nors per paskutinius 10-15 metų dauguma jo pasirenkamų vaidmenų yra „štampofkiniai“, kuriuose jis įkūnija gražų kietą bičą, tačiau, kaip sakoma, sena meilė nerūdija. Šį penktadienį – blockbusterioMumijos“ premjera, o kas laukia po to?

American Made

Kaip minėjau įžangoje – Tomas pastaruoju metu buvo užlenkęs reikalus su dramomis. Gi su šia juosta laukia netiesioginis sugrįžimas prie to, kurioje nebus vien šaudau-gaudau tipo „Džeko Ryčerio“, „Misijos neįmanomos” ar „Kaip diena ir naktis” batalijų. Tai tikra istorija paremtas filmas, pasakojantis apie tai, kaip T. Cruise‘o personažas Barry Sealas, buvęs narko-kontrabandininkas, pasamdomas CŽV, padėti kovoje su augančia komunistinio judėjimo grėsme Centrinėje Amerikoje 80-taisiais. Palaipsniui jis įsivelia į „Medejlino“ kartelio pasaulį, o reikalai dar labiau suprastėja, kai šis slaptas CŽV ir B. Sealo bendras darbas iškyla į viešumą ir supurto Ronaldo Reigano valdomus Baltuosius Rūmus.

Premjera: Rugsėjo 29 d., 2017.

Neįmanoma misija 6

Ši frančizė jau tapo T. Cruise‘o vizitine kortele. Nors paskutinės dalys iš rimto veiksmo filmo virto į labiau pramoginį su nemažai kvailokų juokelių, bet vis vien, bent man, tai laukiama juosta. Su ja panašiai kaip su Bondiada ar Foresto Gampo citata apie šokoladinių saldainių dėžutę – niekada nežinai ką gausi, tad kas kart – intriga. Be to, prie jos pirštus prikiš ir pats J.J. Abramsas.

Premjera: planuojama liepos 27, 2018.

Luna Park

Kol kas apie šią juostą žinoma labai nedaug. Tai bus, VALIO, sci-fi juosta, apie tai kaip nepriklausomi kosmoso inžinieriai skrenda į mėnulį iš ten vogti kažkokį kurą. Režisuos juostą Dougas Limanas – tas pats kuris kūrė, tiek kritikų, tiek žiūrovų puikiai įvertintą mokslinės fantastikos juostą „Ties riba į rytojų“, bei mano jau aprašytą, rugsėjo mėnesį į kino teatrus atkeliaujančią „American Made“.

Premjera: nežinoma.

Top Gun: Maverick

Prieš 6 dienas Cruise‘as atskleidė tęsinio pavadinimą, filmo, kuris jį išgarsino – „Top Gun: Maverick“. Bei interviu metu porino: „Juosta bus apie konkurenciją, kaip ir pirma. Tęsinio nuotaika ir varikliukas eis ta pačia vaga, bei Maveriko, kaip veikėjo, istorijos vystymas, evoliucija.“ Juostos filmavimai prasidės sekančiais metais, ją režisuos, tikėtina, Josephas Kosinskis – su juo Cruise‘as dirbo kuriant juostą „Oblivion“. Kas dar vaidins? Valas Kilmeris, pirmame filme įkūnijęs Icemaną, Instagrame labai greit sureagavo: „Tomai, aš pasiruošęs. Manau, dar tikrai turiu sočiai parako.“

Premjera: nežinoma.

Edge Of Tomorrow 2

Tęsinys šios juostos iš tikro vadinsis visiškai kitaip – „Live, Die, Repeat & Repeat“. Bent man skamba kažkaip ne itin išradingai, bet tęsinio režisierius Dougas Limanas duotuose interviu, išreiškė susižavėjimą tęsinio istorija, pavadindamas ją „geresne nei pirmtakas, revoliucinis tęsinys“. Tą, beje, patvirtino ir pagrindinių aktorių iš pirmos dalies užtikrintas prisijungimas prie tęsinio filmavimo, kurie irgi buvo apakę ir teigė, kad tęsinys bus pribloškiančiai geras. Pirma dalis nebuvo blockbusterio tipo, tačiau jai puikiai nusisekė ne tik finansiškai, bet ir kritikai jai negailėjo geriausių įvertinimų.

Premjera: nežinoma.


Žymos:

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą