Lietuviškos giesmės #3: Leaded by Two, Aja & Jovis, Martin Virgin, IVTKYGYG, Illegalism Band

Pati karščiausia, šviežiausia ir geriausia LT muzika per pastarąsias 7 dienas jūsų dėmesiui, ausims ir atgaivai.

“Leaded by Two” tai šilto ir melodingo indie dream pop projektas iš Panevėžio, kurį sudaro du nariai Goda Sasnauskaitė ir Jokūbas Tulaba. Goda, pasak dueto pristatančio teksto yra “kartkartėmis prasiveržiantis vokalas”, o Jokūbas “retai pagal savo funkciją instrumentu besinaudojantis bičas”. Finale paklausykite kaip jie abu iš ties gražiai dera ir skamba. Svajingos vasaros apoteozė.

“Aja & Jovis” tai jungtinė koloboracija. Aja d.ž.k. Aurelija tai atlikėja ir dainų kūrėja iš Vilniaus, o Jovis tai muzikos prodiuseris iš tos pačios sostinės. Drauge jie dirba pastaruoju metu, o kaip jų jungtinės pajėgos skamba galite gaiviai ir šviežiai įsitinti patys paklausę jų naujausią gabalą. Lietuviškas tekstas, vasariškas lengvumas.

Martin Virgin pristatinėti daugeliui turbūt nereikia, o jei ir reikia, tai štai galit pasiskaityt mano darytą interviu su juo. Dar viena nuostabi easy listening daina, koloboracija su vokalo partija atliekančiu Jurgiu Baltrušaičiu.

“Ir Visa Tai Kas Yra Gražu Yra Gražu”… Beprotiškai pašėlę, nuprotėję niekadėjai, pasiutę ir nusidėję pankuojantys seniai! Daug iš tikro epitetų šiam muzikiniam reiškiniui galima būtų lipdyti, bet jie vis tiek nuostabiai išliktų ne pasenę. Apie jų mano lankytą koncertą Tamsta klube galite paskaityt čia, o paklausyt kaip jie dabar rokenrolina galite žemiau. Marija myli tik Chuaną, marichuaną, marichuaną…

Apie šią bandą ar projektą duomenų neitin daug rasti pavyko. Ar tiksliau nieko neradau, nes ir tam pačiam soundcloude jie savęs absoliučiai nei kiek nepristato, o ir feisbuko berods neturi. Bet jų naujausias demo gabalas paliko iš ties gerą įspūdį, tad pačekinkit ir jūs. Stoneris su grunge poskoniu.


Žymos:, , , ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą