ARNOLDAS ŠVARCNEGERIS: būsimi filmai ir jokių minčių apie pensiją

“Kааааламбия пикчерз предстааавляет” – turbūt ne vienas pamenat tą balses prailgintai traukiantį kultinį rusų įgarsintoją, bei videakus ir holivudines juostas gaunamas iš įvariausių nuomų (pvz. Utenoje kultiškiausia buvo pirtyje!). Tad šis įrašas kaip tik tokiems, kurie yra born in USSR ir nuomuose prašydavo VHS su Stallone, Van Damu, Bruce Lee, Lundgrenu, Dudikoffu bei Švarcnegeriu ir panašiais nepėsčiais vyriokais.

Švarcas politikavo ir po 7 metų praleistų “užklasinėje veikloje” is back. Pensija? Kad jis net nesiruošia, nes pagal gandus per ateinančius 2-3 metus planuoja pasitaškyti kraujais bent 4 ar net visose 7 juostose (nors jam jau beje 65 metai). Kaip įrodymą, kad jis dar turi parako, galėjome pamatyti “The Las Stand” filme. Kam patiko, kam ne – skonio reikalas, tačiau tarkim aš visai smagiai praleidau laiką. Tad pažvelkime kas gi mūsų dar laukia per ateinančius metus. Nuo įdomiausių iki greičiausiai pasirodysiančių šio nuostabaus kovinių (ir komedijinių) filmų aktoriaus.

The Legend of Conan (2014)

Neperseniausiai viso pasaulio spaudą apskriejo žinia, kad Arnoldas buvo pakviestas suvaidinti dar viename tęsinyje apie legendinį  karį, mitinį veikėją Konaną. „Man visuomet patiko veikėjas Konanas ir man garbė, kad manęs paprašė dar kartą imtis šio vaidmens“. – teigia Arnie. Kol kas apie plotmę žinoma tiek, kad Konanas filme įkūnys galingą karalių ir vainikuoti savo šlovingą, legendomis apipintą gyvenimą, leisis į paskutinį žygį / kovą. Ką gi, atrodo laukia daug nukirstų galvų, žaižaruojančių kalavijų ir… tikėkimės raumenukai bus bent epizodiškai? Antraip toks tada ir Konanas!

legend-conan_1_1530483

Terminator 5 (2015???)

Iš pat pradžių tai buvo tik labai labai gandiški gandai. Tačiau vos kiek daugiau nei prieš savaitę (ne)oficialiai buvo patvirtinta, kad taip Arnie vėl vaidins. Bekompromisį, tačiau suprantantį kodėl žmonės verkia, kiborgą T-800. Dauguma fanų po itin nevykusių paskutinių dviejų tesinių dabar dega viltimi, kad penktoji juosta bus “grįžimas prie ištakų”, mat prie juostos savo itin svarias rankas prikiš ne kas kitas, o pirmas dvi juostas kūręs Jamesas Cameronas. Scenaristo kėdėje sėdės oskatui nominuota už “Zero Day Thirty” Megan Ellison. Apie plotmę kol kas pletkinama, jog tai nebus 4-tojo filmo tąsa, o kaip minėta grįžimas prie pirmųjų dviejų dalių ištakų. Tad ką galima pasakyt? Ogi laukiam.

termi

Triplets (2016???)

Matant dabartinį holivudą kuris vykdo įvairiausių tesinių bei frančizių politiką (kaip, kad gėdingi Disnėjaus būsmi “Star Warsai”) tai sėkminga 80s komedija “Twins” su Švarcu ir Dany de Vito, atrodo grįžta ir su praplėstu narių skaičiumi. “Jo, būtų tikrai nerealu padaryt šio filmo tąsą su tarkim mediciniškai neįmanoma teorija – sakykim Eddie Murphy pastatant į trečio brolio amplua, kuris kaip žinia yra juodaodis. Ir būtent dėl to šis filmas turėtų milžinišką potencialą istorijos prasme, nes atsiranda daug vietos fantazijai kaip tokį fenomeną paaiškinti!” – juokdamasis porina Arnoldas. Ir nors tai kol kas tik kalbos, bet pasirodė šaltinių, teigiančių, kad juosta visgi pasirodys (kažkada 2015-tais ar 2016 metais).

triplets

The Tomb (2013, Rugsėjis)

Greičiausiai į didžiuosius ekranus pasirodysianti juosta su Arnie. Tiesa jam čia teks antro plano vaidmuo, nes pirmasis bus patikėtas irgi nepėsčiam vaikinui – Sylvesterui S. O iš paskos jiems seks Samas Neillas, reperis 50 Cent ir netgi Lietuvos žemę mindęs – Vinnie Jonesas. Žodžiu, starai warsiniai. Filmas pasakos apie tai kaip į itin stipriai saugomą ir sumanų kalėjimą yra pasodinamas Stallones herojus, kuris yra kūrėjas būtent tokių super kalėjimų. Ten jis randa draugelį Arnie,  kuris padeda Sly herojuj “išlikti žmogumi” ir kartu jie bando ištrūkt, bei įrodyti, kad buvo pasodinti nekalti ir neturėjo sėdėti.

thetombphoto

Ten (2014, Sausis)

Elitinis kovos su narkotikais biuras (kurio vadas yra spėkite kas), vykdo pačią stambiausią pasaulyje operaciją prieš didžiausius narkotikų kartelius. Kuomet vieną paskui kitą sučiumpami įtakingiausi bosai, visi pamano, kad darbas atliktas ir belieka tik visus tvarkingai susodinti už grotų, tačiau… Suimti 10 nusikaltėlių vienas paskui kitą pradedami iš niekur nieko šalinti, neleidžiant įvykti teisingumui, tad linksmybės čia ir prasideda… Filme dar bėgios “Avatare” ir paskutiniame “Terminatoriuje” vaidinęs Samas Worthingtonas, bei “Lost” seriale blaškęsis Joshas Holloway.

Ten-News

***

Ir tai dar ne pabaiga, nes apžvelgiau pačius įdomiausius, bei du greičiausiai pasirodysiančius filmus, kuriose A. Švarcnegeris vaidins. Nes pagal imdb, bei kitus šaltinius, šio aktoriaus planuose yra dar bent du / trys filmai. Tad sumoj per ~3 metus – aštuonios juostos… Atrodo, kad vaikinui politikoje buvo kaip reikiant nuobodu. Ir gerai, tegu dabar atsigriebia. O mums, tie kurie yra born in USSR, vaikščiojo į videotekas ir skolindavosi savaitgaliui videakus iš pažįstamų – tai tik dar viena smagi pramoga. Back to the day.


Žymos:, , , , , , , , ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą