Lietuviškos giesmės #4: King Sleep, Linchette Marcel, Brokenchord, SoulSonic, Ganzer Machine

Kur gi dingo ta Lietuviška muzika? Niekur. Jos daug ir tikrai neprastos. Kultūrnamis atrankiojęs iš Soundcloudo, dalinasi skambiausiais perlais. Nesakyk, mielas ir brangus skaitytojau, tai geriausia šios sunkios dar vienos po šventinės dienos šį ramų vakarą. Trečiadienis ryt, o po to, žiūrėk, ir vėl… Tusinsim.

  1. „King Sleep“ arba „Karaliaus miegas“ tai toks bičas iš Kauno, kuris kuria elektroninę muziką, pasitelkdamas savo balsą arba kviestinius vokalinius atlikėjus. Per ne vienerius metus jis spėjo pasirodyti tokiuose festivaliuose kaip „Insanitus“, „YAGA“, „Sūpynės“ ir t.t. Klausom.

  1. “Linchette Marcel” tai trijų vyriokų kolektyvas, kurie yra aktyvus ir išgyvenę įvairias transformacijas nuo pat 2012 metų. Pasak jų jie generuoja melodingą ir trankų garsą.

    1. Gi visų melomanų mylimo Brokenchord pristatinėti tikrai nereikia. Jo naujas garsas skamba taip pat gerai, kad net kolonėlės neišneša.

4. Soulsonic tai mano draugelis, kuris kažkada buvo praintervuotas. Be to, kad kuria po šiuo pseudonimu, dar generuoja dub stiliaus garsyną pasivadinęs „Girių Dvasios“. Gi šis jo kūrinys – melodijos ir atmosferikos triumfas.

5. „Ganzer Machine“ pasak organizacijos iš Anykščsių pavadinimu „Moontrix“ tai multiregijoninis projektas, kuris pasirodys festivalyje „Elektrospiečius“ visai nužilgo. Garsai tikrai daug žadantys, tad verta ir apie kelionę miestukan pasvarstyt.


Žymos:, , , ,

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą