PRIMAVERA SOUND Barselona: kaip įsigyti bilietus, festo finišas papludimyje ir planas 2023-iems

 

VAKARĖLIO PABAIGA – PAPLUDIMYJE (BIRŽELIO 12 D.)

Net vienuolikos dienų festivalis negali paprastai atsisveikinti, todėl paskutinis bučinys su juo įvyks sekmadienį, birželio 12 d., Sant Adrià de Besòs paplūdimyje po kodiniu pavadinimu Brunch On The Beach. Dienos vakarėlis su vaizdu į jūrą, kurį ves trys ryškiausios dabartinės elektroninės muzikos scenos žvaigždės Nina Kraviz, Amelie Lens ir Peggy Gou.

Jas taipogi lydės didžėjai Nicola Cruz, Monolink, Anika Kunst, Chaosas CBD, Héctoras Oaksas, Joyhauseris ir Malika. Visi jau įsigyti bilietai į 2020 ir 2021 metų Brunch On The Beach leidimus galios ir 2022 m. leidimui, o įėjimas į vakarėlį galioja ir su bet kuriuo pilnu festivalio bilietu (1 savaitgalio, 2 savaitgalio, bei, be abejo abiejų).

BILIETŲ ĮSIGYJIMAS

Visi jau įsigyti bilietai į 2020 ir 2021 m. Primavera Sound galios ir šiemetinei „Primavera Sound 2022 Barcelona – Sant Adrià“ – tereikia pasirinkti kuriame tarp vieno iš dviejų savaitgalių tu nori dalyvauti. Be to, bus galima įsigyti ir paturbintą variantą, kuriuo būtų galima nuvykti į abu savaitgalius už specialią 195 € priemoklą. Vienos dienos bilietų turėtojų atveju, turėsite pasirinkti vieną iš šešių pagrindinių dienų Parc del Fòrum, nesvarbu, koks savaitgalis tai bebūtų.

Tie, kas nespėjo įsigyti bilietų, nes, kaip žinia, festivalis jau seniai yra sold-out, vis tiek yra galimybė patekti į festivalį. Spausk www.primaverasound.com ant “TICKETS”, pasirinkti norimą įsigyti bilietą – pirmo ar antro savaitgalio, ar abiejų, bei suvedus ten savo telefono numerį – junkis į, taip vadinamą “waiting list”. Tikėtina, kad pavyks, nes daugelis įsigijusių bilietus žmonių, iš praeitų festo leidimų – juos grąžina, nes negali šiemetiniame festivalyje dalyvauti.

2023 METŲ PRIMAVERA SOUND – NE TIK BARSELONOJE, BET IR MADRIDE

2023 m. „Primavera Sound“ vėl vyks du savaitgalius. Tačiau šį kartą fiesta vyks dviejuose skirtinguose Ispanijos miestuose: Barselonos Sant Adrià del Besòs parke (birželio 1, 2 ir 3 d., kaip įprasta) ir Madride, Ciudad de Rock of Arganda del Rey (birželio 8, 9 ir 10 d.). Abiejuose miestuose „Primavera Sound“ išlaikys miesto festivalio identiteto tapatybę, tad tiek Barselonoje, tiek Madride programos bus parinktos pagal šių didmiesčių kultūrinį kodą su skirtinga muzikine programa.

Kol kas, kol neįvyko šiemetinė Primavera – pirmi atlikėjai dar nepasikelbti. Tačiau galima nutuokti, kad sekantis Primavera Sound leidimas per du Ispanijos miestus – Barseloną ir Madridą, gali tapti išsigelbėjimu į ateitį tiems, kas negaus bilietų į šiemetinę fiestą.


Žymos:

SUSIJĘ:


Parašykite komentarą